maandag 19 april 2010

De Belgische Kust: genieten van zon, zee en strand


LOGEREN IN EEN HOTEL AAN DE BELGISCHE KUST




Iedere Vlaming heeft het in z'n leven wel minstens een paar keer gedaan: een kortere of langere vakantie genoten in een mooi hotel aan de kust. Telkens het mooi weer is tijdens het weekend of in de schoolvakanties, staan ze met duizenden in de file richting zee aan te schuiven, een deugddoen en zorgeloos verblijf tegemoet. Niet verwonderlijk, de Belgische Kust heeft vakantiegangers ontzettend veel te bieden. Een overzichtje.



Goed eten



Waar kun je beter genieten van de smaak van verse vis dan aan de kust? Lokale lekkernijen als garnaalkroket of mosselen in witte wijn, op Belgische wijze en met de wereld beroemde knapperige Belgische friet,... Tijdens een vakantie in een Hotel Belgische Küste smul je gegarandeerd je buikje rond!



Cultuur



Dompel je gedurende je vakantie in een hotel Kust onder in de cultuur van de kust in Oostende, waar je volop musea en galerijen vind. Hier ontdekt u de geboorteplaats van de surrealistische kunstenaar James Ensor, die zijn hele leven doorbracht naast de zee. Een andere opmerkelijke kunstenaar Paul Delvaux, vind je terug in het gelijknamige museum in zijn woonplaats Sint-Idesbald Koksijde. Niet alleen zonnekloppers dus maar ook cultuurfreaks vinden tijdens een verblijf in een van de goedkope hotels kust beslist wat ze zoeken!



Lekker slapen



In de hotels Kust kun je het hele jaar door terecht voor een dagje of langer. Kies uit een van de verschillende vormen van accommodatie beschikbaar is op de kust, van comfortabele appartementen, luxe hotels kust tot charmante pensions en de meer betaalbare, goedkope hotels aan de Belgische Kust. De Vlaamse of Belgische kust is een bijzonder levendige bestemming; met inspirerende badplaatsen blijvend te ontdekken, het hele jaar door!



De 13 badplaatsen zijn bezaaid met hotels Belgische Kust, appartementen, villa's, cottages, vakantiewoningen, campings en andere accommodaties.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten